Likeland | Instagram museum

Gepubliceerd op 23 augustus 2021 om 12:02

Tegenwoordig is onze telefoon een groot deel van ons leven en ook een heel groot deel van het leven van de jeugd. Tiktok, Instagram, foto’s maken, selfies. Hoe gekker, hoe beter. Alles voor de likes!

En om hierop in te spelen is er in Best nu een ontzettend leuke pop up museum: Likeland!

Likeland

Likeland is het grootse instagram museum van Brabant, in dit museum, of ja museum klinkt vaak heel saai, maar Likeland is alles behalve dat. Hoe gekker, hoe beter! Lekker hysterisch, kleurrijk, grappig, glitters, discoballen, confetti, ballenbakken, er is van alles te doen en te zien.

Hier vind je allerlei leuke sets, waar jij de mooiste filmpjes en foto’s kan maken voor op jouw social media. Met deze foto’s scoor jij zeker heel veel likes.

Bij Likeland kun je de gaafste content maken, de omgeving doet al heel veel, jij maakt de foto zelf helemaal af met je eigen creativiteit.

Ook lopen er altijd personeelsleden rond die een foto van jouw kunnen maken of je tips kunnen geven.

Belangrijke info:

Likeland blijft open tot januari 2022 en is gevestigd op het Eventcentre Aquabest

Entreeprijs: Kidsticket tot 13 jaar: €15,95

Vanaf 13 jaar: €19,95

De prijs is voor een tijdslot van 2 uur. (2 uur is ook ruim voldoende, je kunt dan alles op je gemak zien en doen)

Parkeren: €4

Wat vonden wij van ons dagje bij Likeland?

We werden al meteen erg enthousiast ontvangen, ze gaven al aan dat het best druk was die middag, dus dat we zelf even moesten kijken in welke volgorde we alles gingen bekijken.

Het was inderdaad best druk, maar dat is ook wel logisch midden in de zomervakantie. ( de 1,5 meter afstand is makkelijk te handhaven)

De kinderen gingen meteen alle kanten op, ze zagen zoveel gaafs en wilden overal foto’s van maken.

Zoveel kleuren, zoveel fotosets, echt heel erg gaaf om te zien!

De gouden ballenbak was bij onze jongste dochter van 3 natuurlijk favoriet, dus die moesten we er geregeld uittrekken. De jongens 10 & 12 jaar, hadden allerlei leuke ideeën, selfies, bepaalde poses, boomerangs maken.

En ook papa en mama wilden natuurlijk op de foto.

Aangezien het best druk was, is het ooit lastig om die perfecte foto te maken, omdat andere staan te wachten om een foto te maken, maar het was echt heel erg leuk.

Ik had het zweet op mijn voorhoofd staan na 2 uur, met die kleine dame van ons, maar we hebben alle vijf echt een hele leuk middag gehad.

Er werd me gevraagd of er genoeg is voor jongens? Omdat het roze glittergehalte best hoog is bij Likeland, maar daar heb ik de jongens helemaal niet over gehoord. Ze vonden het helemaal niet voor meisjes, ze zijn heel blij met hun foto’s en filmpjes die ze hebben gemaakt.

Dus voor ons was het een erg geslaagde middag.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.