Cinnamon mijn styling pony

Cinnamon mijn Styling pony van Furreal is het perfecte cadeau voor alle kleine paarden & pony fans! Maar zelfs al ben je niet gek van pony’s deze lieverd is al snel ieders favoriet.

Lees meer »

Speelgoed van het jaar verkiezing 2022

De verkiezing ‘speelgoed van het jaar’ is weer in volle gang. De vakjury heeft 45 speelgoedartikelen uitgekozen tot winnaar, in 15 verschillende categorieën. Nu is het de beurt aan het publiek om hun winnaar te kiezen voor de publieksprijs.

Lees meer »

Kurio Tab Ultra 2

De Kurio Tab bestaan 10 jaar, deze tablets zijn speciaal ontworpen voor kinderen. De afgelopen 10 jaar zijn er meerdere modellen uitgekomen, de Kurio Tab Lite (instapmodel), Kurio Tab XL 2 (10 inch scherm) en de Kurio Tab Ultra 2. En die laatste mochten wij uittesten.

Lees meer »

Monopoly junior | Peppa pig

Wie heeft er nou niet het spel Monopoly in de kast liggen? Maar er zijn inmiddels vele versies van dit spel uitgekomen. Ook voor de kleinere kinderen zijn er leuke varianten, zo nu ook Monopoly junior Peppa Pig! En laat ik nu net een grote Peppa pig fan thuis hebben zitten, dus samen gingen wij dit spel testen.

Lees meer »

Smurfen missie Vileaf

Al zolang de smurfen in hun smurfendorpje wonen, is er altijd die kwaadaardige Garagamel die het op hun voorzien heeft. Ook in dit spel, Smurfen: missie Vileaf wil hij de smurfen pakken. Dit keer heeft hij echter een ander wapen, een giftige plant (de Vileaf)  die de smurfen aantrekt en gevangen neemt!

Lees meer »

Escape your house | Spy team

Escape rooms zijn helemaal hot and happening, ik ken eigenlijk weinig mensen die het niet leuk vinden. Ook de escape rooms voor thuis zijn ontzettend populair en worden steeds beter.

Lees meer »

Jan van Haasteren | Efteling Sprookjesbos

Jumbo en de Efteling hebben dit jaar een geweldige samenwerking, naast dat er meerdere leuke bordspellen zijn uitgekomen in het thema van de Efteling, hebben ze ook een 1000 stukjes tellende puzzel van Jan Haasteren en het sprookjesbos op de markt gebracht, Kijk maar eens goed, want elke keer zie je weer wat anders.

Lees meer »

Battle cubes

Speelgoed voor onze jongens kopen wordt steeds moeilijker, ze zijn al 10 & 12, dus zitten een groot deel van de dag op hun computers. Toch vind ik het ook wel leuk om ze ergens anders enthousiast mee te maken.

Lees meer »

Oma's woeste waslijn

Kan jij oma helpen bij het ophangen van haar was? Het wordt nog een lastig klusje, want er is soms zoveel wind, dat dit niet zo makkelijk is. Oma’s woeste waslijn is 1 van de winnaars van speelgoed van het jaar 2021 in de categorie ‘kinderspellen’

Lees meer »

Marvel Villainous

Villainous, een spel wat al eerder in de winkels kwam met de schurken van de Disney films, nu is er een nieuwe editie van de Marvel schurken!

Lees meer »

Fien en Teun en het grote dierenfeest

Afgelopen maand kwam de nieuwe film van Fien en Teun in de bioscoop, nu hebben ze ook nog een boek van de film uitgebracht. Dus is jouw kind ook zo gek van Fien en Teun, je kunt nu een heerlijk verhaaltje lezen voor het slapen gaan.

Lees meer »

Wizard dobbelspel

Kun jij in de toekomst kijken? In dit spel van 999 games ga je kijken hoe goed jij dit kan, voorspel jij wat er gegooid wordt met de dobbelstenen, dan verdien je punten. Heb jij de meeste punten? Dan ben jij de meestervoorspeller.

Lees meer »

Smartmax | My first acrobats

Vormen bouwen, het is nog lastiger dan je denkt. Met de kleurige vormen van Acrobats kun je vierkant, cirkels en driehoeken bouwen en samen met de metalen ballen ontstaan de coolste acrobatische figuren. Bouw je eigen creaties of maak gebruik van de vormen op een van de opgavenkaarten.  De rode basis met metalen oppervlak geeft de stabiliteit die je tijdens het bouwen nodig hebt.

Lees meer »

Carcassonne junior

Het is een speciale dag in Carcassonne. Op 14 juli, de nationale Franse feestdag, worden traditioneel alle schapen, kippen en koeien vrijgelaten. De kinderen in Carcassonne hebben een geweldige tijd om de dieren weer terug te brengen, voordat de duisternis valt.

Lees meer »

Calico

In Calico probeer je de mooiste en zachtste quilt te maken door lapjestegels met verschillende kleuren en patronen strategisch op je spelersbord te plaatsen. Doe je dit op de juiste manier,door de juiste patronen en kleuren te gebruiken dan kun je katten en knopen verzamelen, deze leveren dan weer punten  op.

Lees meer »

Balan Wonderworld | Review

Wij mochten weer een leuke game reviewen voor de Nintendo Switch. Na het bekijken van de trailer waren we al erg enthousiast. Mooie kleuren, vrolijk, een beetje mysterieus. Het doet me denken aan spellen uit de tijd dat ik zelf jong was, alleen dan qua graphics een stuk mooier.

Lees meer »

3D Doolhof

Welkom in het doolhof van de torens!Hier ga je de hoogte in! Trap op, trap af haasten tovenaars, heksen, tovenaarsleerling & Co. zich door het doolhof, om het snelst bij de begeerde schatten te komen.Daarbij gebruiken ze hun magische krachten om enorme torens te verschuiven en zich in de hoogste toppen en diepste dalen te toveren!

Lees meer »

Hansa Teutonica big box review

De Duitse Hanze was tijdens de middeleeuwen een samenwerkingsverband van voornamelijk kooplieden uit Noord-Duitsland. De steden die zich aansloten bij de Hanze van kooplieden en steden werden Hanzesteden genoemd.

Lees meer »

De familie Stapel

Alleen de doos ziet er al super kleurrijk uit, maar als je het bord in elkaar hebt gezet dan denk je helemaal ‘wow!’

Lees meer »

Cobra Kai the karate kid saga continues

Een van de meest populaire films uit de jaren-80 is misschien wel The Karate Kid. Na meerdere films en een goed bekeken televisieserie op Netflix  is er nu ook een game. Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues. Met natuurlijk Daniel LaRusso en Johnny Lawrence in de hoofdrol.

Lees meer »

De Wexell escape room kit

De deur valt achter je dicht. Te laat merk je op dat er een vreemde klok aan de muur bevestigd is. Je kijkt rond en je realiseert je dat…je bent opgesloten!

Lees meer »

Hellapagos

Na schipbreuk te hebben geleden, bevindt de bemanning waar je deel van uitmaakt zich op een onbewoond eiland.

Lees meer »

Santo Domingo

Santo Domingo is niet alleen de hoofdstad van de Dominicaanse Republiek, nee White Goblin Games heeft een spel gemaakt over deze eeuwenoude handelsstad.

Lees meer »

Paw Patrol | Mighty pups save Adveture Bay

Er is een meteoor neergestort die de pups megakrachten heeft gegeven... en van Avonturenbaai een megapuinhoop heeft gemaakt. Nu is het de taak aan jou en de pups om hun krachten, reddings vaardigheden en gadgets in te zetten om de stad weer net zo PAWtastisch te maken als hij was.

Lees meer »

Lyttle Wood

Naarmate de dagen korter worden, dwalen steeds meer kleine dieren door de dichte begroeiing van het pad af. Op zoek naar waardevol voedsel wagen deze kleine moedige helden zich steeds verder het bos in.

Lees meer »

Geestenvlucht

Ik mocht van MEGABLEU een spel testen, de jongens waren unaniem, Geestenvlucht! Dat willen we wel eens uitproberen, want alleen de doos ziet er al erg gaaf uit.

Lees meer »

Geef oma een kus

Ben jij ook niet zo dol op die dikke smakkende zoenen van je oma? Nou let dan maar op bij dit spel, want voor je het weet zit je helemaal onder de rode lippenstift van oma!

Lees meer »

Weerwolven | White Goblin games

De nacht breekt aan en iedereen in het dorp is gaan slapen. Er bevinden zich echter weerwolven onder de dorpelingen die elke nacht 1 slachtoffer uitzoeken en opeten. Kunnen de dorpelingen ontdekken wie de weerwolven zijn en zichzelf van deze bedreiging bevrijden?

Lees meer »