Hemelrijk

Wil jij een dagje genieten met de kinderen, maar wil iedereen iets anders? Dan is Hemelrijk misschien wel iets voor jullie. Hier is van alles te doen.

Lees meer »

Likeland | Instagram museum

Tegenwoordig is onze telefoon een groot deel van ons leven en ook een heel groot deel van het leven van de jeugd. Tiktok, Instagram, foto’s maken, selfies. Hoe gekker, hoe beter. Alles voor de likes!

Lees meer »

All my life | Review & winactie

All my life is een inspirerende film, gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal, waarin een jong stel besluit om hun huwelijksplannen te vervroegen, nadat ze hartverscheurend nieuws hebben gekregen.

Lees meer »

Gastblog Poldermama | De Orchideeënhoeve

Het is weer september en dat betekent dat de regenachtige dagen er weer aan gaan komen (met uitzondering op volgende week). Op van die druilerige dagen wil je er soms even uit met de kids. De Orchideeënhoeve in Luttelgeest is op zulke dagen echt een aanrader en Belinda (Poldermama) gaat hier maar al te graag naartoe!

Lees meer »

Onze top 10 LOW BUDGET uitjes, gratis of minder dan € 10 entree p.p

10. speelpark Klein Zwitserland, een park waar je heerlijk buiten kunt ravotten. Een grote nostalgische speeltuin, een avonturenbos waar je hutten kunt bouwen, een buitenzwembad, een midgetgolfbaan (niet incl in de entreeprijs), Ook worden er geregeld activiteiten georganiseerd, Halloween, roofvogelshow, een circus. De entreeprijs is tussen € 7,95 en € 9,95 p.p ligt aan welke periode je gaat. www.skw.nl

Lees meer »