Preston Palace | Een dag vol plezier.

Gepubliceerd op 4 mei 2022 om 13:48

Afgelopen maandag waren wij voor een dag bij Preston Palace in Almelo,

Hier is echt van alles te beleven, alles onder een dak, voor jong en oud, een all-inclusive hotel, waar je je zeker niet zult vervelen. Niet alleen het eten en drinken is all-in, maar ook bijna alle activiteiten.

 

Preston Palace

Preston Palace is een all inclusive hotel met echt de allerleukste faciliteiten.

Zo is er een prachtig zwembad, onder de sterrenhemel midden in het hotel, bowlingbanen, een midgetgolfbaan, bioscoop, een kidsclub met speeltoestellen en springkussen, biljarttafels, game plaza en een indoor kermis! Dit allemaal in een 1 hotel.

 

En naast deze faciliteiten is er ook een animatieteam, zo kon je op de dag dat wij er waren, je eigen pizza bakken, maar kon je jezelf ook laten schminken. Naast deze activiteiten bieden ze nog veel meer leuke activiteiten aan.

En wat ook niet onbelangrijk is bij een all-in hotel, het eten….het eten is onbeperkt, ontbijt, lunch, diner, snacks, ijsjes, gebakjes, het is er allemaal.

En de kwaliteit van het eten is ook echt goed, de gebakjes komen van de bakker, het eten is vers. ’s Avonds kun je ook kiezen uit meerdere restaurants. Wij houden erg van lekker eten en zijn misschien soms wel een beetje verwend, maar we vonden alle 5 het eten top. AL heeft de jongste vooral ijsjes gegeten, maar ach dat mag op zo’n dagje uit.

Dagje uit

Preston Palace is vooral bekend als hotel, dus een verblijf met slapen, dit kan natuurlijk, er is dan ook keus uit verschillende arrangementen, verschillende hotelkamers. Maar je kunt ook een dagje of avondje uit boeken.

Wij hadden een dag arrangement, van 12:00 tot 19:00, maar andere tijden zijn ook mogelijk.

Tijdens je verblijf mag je gebruik maken van alle faciliteiten en het restaurant voor het diner kun je vooraf al boeken.

Wat vonden wij ervan?

Met een gezin van vijf, met kinderen van 3, 10 en 12 is het soms best lastig een passend uitje te vinden, wat voor iedereen leuk is.

Nou dit uitje is zo’n uitje wat dus perfect is voor alle vijf. Voor elk leeftijd is er aanbod, terwijl de twee oudste kinderen aan het midgetgolfen waren, was de jongste bij het animatieteam pizza’s aan het bakken en werd ze daarna ook nog eens geschminkt. Samen zwemmen en naar de kermis en op je tijd even rust pakken en iets lekkers eten.

Het fijne is dan ook dat de kinderen kunnen pakken wat ze willen, het zit allemaal al bij de prijs erin. Dus je hoeft ze geen nee te geven, misschien kan dat na het 5 ijsje, maar het hoeft niet.

Alleen de speelautomaten, schietkraam en grijpautomaten daar moest je nog apart voor betalen mocht je dit willen doen. Maar aangezien er zoveel meer is, hebben onze kinderen dit ook niet gedaan.

De ontmoeting met de beren Preston en Alice was voor de jongste toch echt wel het hoogtepunt, ze vond het schitterend, heeft ze geknuffeld en samen gedanst.

Ze wilde heel graag op het eind van de dag nog een knuffel van Alice kopen, maar toen was helaas het winkeltje gesloten, had ik weer eens niet goed opgelet.. dus even tranen, maar vooral een hele grote lach, op de terugweg naar huis vroeg ze ‘Gaan we morgen weer naar Preston en Alice?’

Ook wij als ouders en de twee oudste kinderen hebben echt enorm genoten, wil je een dag vol plezier, ga dan naar Preston Palace.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.