Jaa, de benedenverdieping is bewoonbaar!

Gepubliceerd op 30 oktober 2020 om 07:08

Na 3 maanden klussen is de benedenverdieping eindelijk bewoonbaar.

En wat is dat ontzettend fijn, meer ruimte, een keuken om te koken en lekker liggen op de nieuwe bank.

Strakke planning, druk hoofd.

De planning van de afgelopen maanden was krap, achteraf gezien misschien wel te krap.

Want hoe mooi de planning ook leek, de vrije zondagen, de vrije avonden, die zijn er toch weinig geweest.

Manlief heet zich helemaal kapot geklust, slopen & opbouwen 3 maanden lang.

Ik heb niet veel in de verbouwing gedaan qua klussen, maar ik mocht de kinderen entertainen en facturen betalen. Dus toch nog iets gedaan. En niet heel onbelangrijk, ik ging natuurlijk al online kijken voor leuke spulletjes in huis.

En als het zo druk is, dan is het ooit wel wat minder gezellig in huis hoor, want je hebt toch behoefte aan een beetje rust. Even quality time met de kids.

Weekendje genieten

En dan midden in de verbouwing, bijna klaar, dan verloopt de planning ineens helemaal anders. Wanneer je denkt we hebben alles voor elkaar, gaat er dan ineens van alles mis.

De gestucte muren waren nog te nat, dus de schilder kon niet komen spuiten. Of de keuken wel geplaats kon worden was nog twijfelachtig en toen werd de vloer ook nog ineens eerder geëgaliseerd waardoor we plotseling een weekend het huis uit moesten, help!!

Stress, wat nu? Nou het perfecte moment om dan maar even die rust, quality time met het gezin te pakken, weekend uit huis, dan maar een weekendje Hof van Saksen. En het was heerlijk, hier waren we alle 5 echt even aan toe. Niks moet, alles mag. 

En ze leefde nog lang en gelukkig

En waar dan even heel veel stress is, valt dan toch alles ineens goed op zijn plaats.

De keuken werd gewoon geplaatst, de muren waren na 5 dagen goed drogen gelukkig droog genoeg.

Er kwam maar liefst 150 liter water uit de muren!! Inderdaad een beetje nat dus… De vloer werd gelegd, wij genoten van een heerlijk weekendje weg ,rust, gezelligheid, tijd voor elkaar, heerlijk..

En de schilder is afgelopen weekend geweest, zondags klaar en afgelopen maandag om 7.00 stonden ze aan de deur met onze nieuwe meubels… ik zeg goede planning!

En nu…even rust.. Er moet nog genoeg gebeuren in huis, maar de tijddruk is eraf, dus nu genieten we van ons mooie huisje, lekker met zijn allen eten aan onze mooie ronde tafel, languit op de bank en natuurlijk uitgebreid kokkerellen in onze fantastische keuken..

 

En wat vinden jullie? Verbouwing geslaagd?


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.