Het voorjaar komt eraan!

Gepubliceerd op 12 maart 2021 om 09:45

De eerste zonnestralen hebben we dit jaar alweer gehad en meteen krijg ik de voorjaarskriebels al.

 

Het einde van de winter is in zicht, dus de klerenkasten kunnen weer gewisseld worden, winterkleren naar zolder, korte broeken in de kast en dan lekker genieten van dat zonnetje. 

 

Voorjaarsschoonmaak 

De voorjaarsschoonmaak is dan weer niet zo mijn ding, ja ik wil het huis wel lekker schoon en fris. Maar het is niet dat ik het hele huis leeg haal om alles goed te kunnen poetsen en dat ik nu dan ineens alle gordijnen ga wassen. Dat stuk van de voorjaarskriebel sla ik lekker over.

 

Pasen

Ik vind het wel gezellig om het huis gezellig te maken met paasdecoratie.

 

Zo heb ik al een ontzettend leuk paas/voorjaars straatje op het raam geplakt. Leuke huisjes met daarom heen lammetjes, vogeltjes, de paashaas. Helemaal leuk! En is het voorjaar voorbij? Dan kan ik de huisjes laten staan en de dingen erom heen vervangen met een ander thema.

 

Het voorjaars straatje is te koop bij @liefsvancindy

 

Maar ook voor het paasontbijt heb ik mijn paaskleed & servetjes al in huis en zodra de Action weer open gaat sla ik de paaseitjes weer in om te verstoppen met Pasen. Niet dat iemand die slechte chocolade eet, want meestal gooi ik het grootste deel een paar maanden later weer weg, maar het hoort er gewoon bij.

 

En dan moet ik natuurlijk nog even paastakken halen, dan zijn we Paasklaar!

 

De tuin

En bij het mooie weer wil ik ook weer naar buiten. We hebben een grote tuin, maar daarin moet ook alles nog gebeuren. Zowel mijn man als ik hebben beide geen groene vingers, dus hebben we een een tuinman ingehuurd die volgende week onze hele tuin gaat aanpakken.

 

Niks geks, maar alles eruit en vooral heel veel gras erin, later kijken we dan nog wel of we in de toekomst nog ergens een terrasje aanleggen.

 

En dan heerlijk over een paar weken genieten in de tuin.

Speelhuisje erin, trampoline, schommel, vuurkorf...laat de zomer maar komen!!Dus ja de voorjaarskriebels kriebelen al, ik vind het voorjaar de fijnste tijd van het jaar. Dat zonnetje, de vogeltjes die fluiten, ik word er echt gelukkig van.

 

Heb jij de voorjaarskriebels al?


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.