Er is zoveel keus in badkamers, dat ik het niet meer weet!

Gepubliceerd op 14 mei 2021 om 07:00

De  badkamer, iets wat nog zeker op ons kluslijstje staat. Voor die tijd is er nog genoeg te doen, maar ik vind het leuk om al ideeën op te doen. Dus regelmatig surf ik op internet, op zoek naar DE badkamer. Maar wat is nu de juiste badkamer voor ons?

bron foto: van Heck badkamers.

Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer vind ik echt prachtig. Maar ook hierin is nog super veel keus. Klassiek landelijk, modern landelijk. Maar wat je bij die badkamers sowieso vaak ziet zijn de grijstinten en een mooi badkamermeubel van hout. En helemaal gaaf is het als je in het plafond ook nog een mooie houten balk hebt. Heel leuk om je aan deze badkamers te vergapen, maar heel eerlijk bij dit soort badkamers heb je toch net iets meer ruimte nodig. Onze badkamer is hier te klein voor.

Moderne badkamer

Weer iets heel anders, maar ook een moderne badkamer vind ik leuk. Strak, donker, eventueel nog een mooie marmeren wand, glazen douchewand, zwart stalen elementen. Dit straalt meteen zoveel luxe uit. En om het helemaal af te maken, een mooi ovale bad midden in de badkamer. Oh zo mooi, maar helaas, ook dit gaat niet passen in die kleine ruimte bij ons.

 

Bad of douche

Dus dan komt de belangrijke vraag, moeten er per se een bad en douche in de badkamer? Dit hebben we nu wel, maar daardoor hebben we erg weinig plaats voor een wastafel. Deze is nu erg klein, te klein. Iets waar ik me nu vaak aan erger en met de jongens die steeds ouder worden en nog een kleine meid, is een dubbele wastafel geen overbodige luxe. Dus wat gaan we doen?

 

Vooral ons meisje gaat dolgraag in bad, maar is dit over een paar jaar ook nog zo?

We kunnen er nog even over nadenken, maar ik denk dat onze voorkeur dan toch uitgaat naar alleen een douche. Maar dan wel een ruime inloopdouche met een grote regendouche.

En ook dan kun je het zo luxe maken als je zelf wil, je kunt ook een sunshower in je douche plaatsen. Dit lijkt me ook heel fijn.

Met alleen een douche hebben we alle plaats voor een dubbele wastafel.

 

En of de badkamer landelijk of modern wordt, zien we dan wel. We hebben nog genoeg andere klusjes die eerst moeten. En met mijn wispelturigheid kan het elke dag weer iets anders zijn.

Maar een beetje kijken op internet is natuurlijk altijd leuk.

 

Wat  voor badkamer hebben jullie? En hebben jullie een bad en douche?

 

 

 

Deze blog is in samenwerking met van Heck badkamers.


Reactie plaatsen

Reacties

Charlotte
2 jaar geleden

Heel begrijpelijk! Zelf geniet ik enorm van een fijn bad en maak ik hier vaak gebruik van, maar zie het zeker niet als "noodzaak". Uiteindelijk heb je denk ik meer een aan mooie ruime inloopdouche.