geboorte posters

Gepubliceerd op 18 juli 2021 om 19:00

Wat ben ik blij met mijn mooie lijsten die nu aan de muur hangen in de woonkamer.

Maanden lang had ik een lege muur, ik kon maar niet bedenken wat ik aan de muur wou hebben hangen. Fotobehang? Een rond schilderij? Ik bleef maar twijfelen maar toen vond ik deze posters bij Gallerix en was de twijfel over.  Persoonlijk, echt van ons.

Geboorte posters

Bij deze webshop kun je allerlei posters en lijsten kopen, de keuze is reuze. Maar ze hebben dus ook de geboorteposter. Je hebt keus uit meerdere designs, heb je je keus gemaakt? Dan kun je de posters personaliseren.

Door middel van het geboortegewicht en de lengte van je kindje in te vullen, past de poster zich aan. Hierdoor ontstaat een 1 op 1 schaaltekening van jouw kindje. Op de poster kun je ook de naam en de geboortedag neer zetten. Eventueel zelfs nog een persoonlijke begroeting.  Zo onstaat een heel mooie persoonlijke poster.

De posters zijn 50 X 70 cm en de posters worden afgedrukt op half mat papier, 200 g/m2. Het is dus echt een stevige, kwalitatief goede poster. Om het makkelijk te maken, kun je tijdens het bestelproces ook meteen een lijst toevoegen als je dat wil.

Voor alle drie de kinderen heb ik zo’n poster laten maken en deze hangen nu te shinen in de woonkamer.

Ik ben er echt oprecht zo blij mee, persoonlijke muurdecoratie en ook nog eens een mooie herinnering. Ook voor later voor de kinderen zelf.

Mijn kindjes die nu al zo groot zijn, zo klein dat ze ooit waren..

 

Lijkt jou zo’n poster nu ook erg gaaf? Met de code 30Esther krijg je 30% korting op alle posters in de webshop.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.