5 tips om je tuin nog gezelliger te maken!

Gepubliceerd op 24 maart 2022 om 16:14

Ik word altijd zo gelukkig van de maand Maart, het voorjaar wat er weer aankomt, voor mij is Maart het begin van het jaar…eindelijk die koude maanden door, op naar veel buiten zijn.

 

Maar als we veel tijd door gaan brengen in de tuin, moet de tuin natuurlijk wel gezellig zijn.

 

Daarom geef ik je in deze blog 5 tips waardoor je je tuin net even iets gezelliger kan maken.

1. Als het s avonds donker wordt, wat is er dan gezelliger dan gezellig sfeerlichtjes, hang wat leuke lampjes op in de bomen, of bij je terras. Dit geeft net wat extra sfeer. Maar ook kaarsjes zijn gezellig.

 

2. Een vuurschaal, vorig jaar hebben we deze een gekocht en we hebben al heel wat gezellige avonden beleefd, met zijn allen marshmallows roosteren. Zo gezellig en de kinderen vinden dit helemaal geweldig. 

 

3. Een waterornament, deze hebben we voor dit jaar aangeschaft, de kinderen kunnen heerlijk spelen met water en zelf geniet je van het rustgevende kabbelende water. Het brengt wat geluid in je tuin. Ik ben er helemaal blij mee. Wij vonden die van ons bij Rondomton.
4. Tuinposters, je hebt ze in alle soorten en maten, geschikt voor in de tuin. Je kan er je eigen foto’s op laten afdrukken of een bestaande print. Hierdoor kun je zelf het sfeertje bepalen wat de poster moet brengen.  

 

5.  Het moet natuurlijk in je tuin passen, maar een gezellige overkapping, een warm knus plekje om te zitten. Het zorgt er vaak ook voor dat je s avonds net wat langer buiten kan blijven zitten, zonder dat het te koud is.ook is kun je hier makkelijk een heather of kacheltje bij zetten, zodat die zomeravonden tot diep in de nacht door kunnen gaan.

 

Wat vindt jij wat er echt nog in dit lijstje bij hoort?

Wat maakt jouw tuin net even iets gezelliger?

 

Ik heb in ieder geval al helemaal zin in de zomer en kan niet wachten op die heerlijke avonden buiten. Rustgevend watertje op de achtergrond, marshmallows roosteren, kom maar op.


Reactie plaatsen

Reacties

Tomas
10 maanden geleden

Leuke tips zeg! Zo'n vuurkorf wil ik ook nog heel graag hebben. Zo gezellig!