Kinderverjaardag, hoe maak je er een super feestje van? & WINACTIE!

Gepubliceerd op 12 juli 2020 om 14:52

Hoe oud ze ook zijn, kinderen kijken uit naar hun verjaardag.

 

En terwijl je verwacht dat sommige dingen minder belangrijk worden als ze ouder worden, hier in huis verwachten ze toch echt een feestje hoor.

 

In deze blog 10 dingen, die in ons huis toch echt wel verwacht worden bij een feestje.  1. Laten we meteen beginnen bij het belangrijkste, het kado! Geen verjaardag zonder kadootje. Zodra ze wakker zijn, kadootjes uitpakken.

 

Kinderverjaardag

2.   Het huis moet versierd worden. Ik dacht dit jaar voor onze jongens dat de vlaggetjes niet perse meer hoefde, nou dat had ik toch echt verkeerd gedacht. Er werd me toch wel heel duidelijk gemaakt, dat er versierd moest worden en het liefst ook wel in een thema. Nu vond ik deze gepersonaliseerde vlaggetjes, hoe leuk zijn deze? Je kunt er je eigen foto’s op af laten drukken.

 

Gepersonaliseerde slinger

3.  Bezoek, natuurlijk de opa’s en oma’s, maar ook andere kinderen. Dit jaar was het een stuk rustiger dan andere jaren, maar het was fijn dat er toch wel wat bezoek kon komen.

 

4.  ‘S avonds uit mogen kiezen wat er gegeten wordt, dit zijn meestal frietjes.

 

5.  Er moet gezongen worden, ‘s morgens bij het opstaan, zorgen we dat we al beneden zijn voor dat de jarige komt, zodra de deur open gaat, zingen we voluit.

 

6.  Snoep & chips, de tafels moeten vol staan met lekkers.

 

7.  Taart, bij de kinderverjaardagen is er altijd fototaart, een foto van zichzelf of van iets wat ze op dat moment leuk vinden. Ze mogen zelf kiezen.

Kinderverjaardag tips

8.  Het kaarsje op de taart moet worden uitgeblazen en een wens mag gedaan worden. Ook hierbij zingen we weer. En er moet natuurlijk op het juiste moment een foto gemaakt worden. Dus het komt weleens voor dat dat kaarsje 3 keer uitgeblazen moet worden.

Kinderverjaardag

9. Kaartjes krijgen met de post, helaas wordt dit steeds minder, tot helemaal niet meer. Terwijl de kids hier toch wel echt van genieten. Hoe leuk is het om eigen post te krijgen. Is toch leuker dan een appje krijgen.

 

10.  Met het verjaardagsgeld naar de speelgoedwinkel en iets uitzoeken. Het liefst dezelfde dag nog, maar anders toch zo snel mogelijk. Rondlopen en dan zelf mogen kiezen en zelf betalen. En heel duidelijk zijn ze, dat mama niet hoeft te bemoeien.

 

Dit zijn 10 dingen die bij ons elk jaar nog even belangrijk zijn. Onze gewoontes met verjaardagen. Dingen waar de kinderen echt al weken voor de verjaardag naar uitkijken.

 

Herkenbaar? Of hebben jullie speciale gewoontes met verjaardagen? 

 

'Lees ook het artikel: Verjaardag in candy store thema

 

WINACTIE: 

 

Om jullie verjaardagen een stukje feestelijker te maken, heb ik een leuke winactie!

 

Onder alle reacties onder deze blog of onder de instagrampost & deelacties geef ik 1x een setje   gepersonaliseerde vlaggetjes weg.

 

Je mag deze zelf ontwerpen en dan krijg je deze gratis thuis gestuurd!

 

Doe je mee? 

 

(Reageer je onder deze blog en op instagram, dan heb je een dubbele kans)

 

Deze blog en actie delen is lief!!Deze winactie is in samenwerking met fotofabriek.


Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
3 jaar geleden

wat leuk, de versiering is voor de kinderen echt heel belangrijk op een feestje dus we zouden dit graag willen winnen

Mayke Verstappen
3 jaar geleden

Jaaaaa leuk! In augustus zijn onze mannen jarig dus dat komt wel van pas! 🎉

Ruud Tijssen
3 jaar geleden

Goed beziggggg

Amber / Ambers Things
3 jaar geleden

Wat grappig, ik word in september 19 en knik bij het merendeel van deze puntjes volmondig ja op de vraag 'vind jij dit ook leuk?'
Je bent nooit te oud voor versiering, taart en cadeautjes, toch?

rachel
3 jaar geleden

wat een leuke actie!! hier zijn we uit de kinderfeestjes en gaan we naar de sweet 16 en 17 maar je hebt wel leuke tips gedeeld
https://lafamiliab.nl/

Beauty By Bibi
3 jaar geleden

Wat een leuk artikel en wat is Yara een mooie naam! Ik ben hoogzwanger en wij hebben ook al de naam. Maar Yara ga ik zeker ook onthouden!

ikeetplantjes
3 jaar geleden

Leuke tips! Ik wist niet eens dat gepersonaliseerde vlaggetjes bestonden. Dat maakt een kinderfeestje wel extra bijzonder.

Caroline
3 jaar geleden

De kinderfeestjes zijn hier al weer heel lang geleden maar ik weet het nog goed. Mooie herinneringen.

Frederique
3 jaar geleden

Hier kiezen ze altijd voor pizza als avondeten. Helaas hebben we geen familie in Nederland dus er komt nooit familie langs op hun verjaardag en dat misten ze vroeger dan ook. Nu minder want het zijn tieners en ze vieren het nu vooral met vrienden sowieso.

Manon
3 jaar geleden

Haha, ik herken dit van vroeger. Behalve nummer tien want ik wilde nooit geld voor mijn verjaardag. Vond ik stom, nu nog haha.

The lemon kitchen
3 jaar geleden

Leuke tips en mega schattige fotos heb je gemaakt zeg!