Sophie de giraf Lullaby Light en Dreams knuffel

Gepubliceerd op 3 oktober 2020 om 06:45

Wereldwijd is Sophie de giraf het favoriete vriendje van miljoenen kinderen. Ze zorgt voor veel knuffelplezier en biedt troost bij doorkomende tandjes.

 

Sinds kort biedt Sophie bovendien ook hulp bij het slapen gaan.

 

Omdat ze weten dat het voor ouders soms een hele uitdaging is hun kindje in slaap te brengen. En kinderen het vervelend vinden om alleen achter te blijven in hun donkere slaapkamer.

 

Hebben ze nu een nieuw product, een heerlijk zachte 3 in 1 knuffel met muzikale sterrenprojector, ideaal om uw baby naar dromenland te begeleiden.

 

Sophie de giraf knuffel

Wat kan de knuffel?

 

De knuffel is niet zomaar een knuffel, er zitten allerlei functies op.

 

Een Lichtfunctie: het doosje projecteert vele kleurrijke sterren in de kamer om baby te kalmeren.

 

Muziekfunctie: 15 melodieën, waaronder natuurgeluiden en hartslagen om baby zachtjes in slaap te wiegen. 3 gebruiksmodi: projector, muziekdoosje of beiden tegelijk!

 

Uitneembaar en versierd doosje: het doosje kan eenvoudig uit de knuffel worden genomen en apart worden gebruikt. Klein, licht en draagbaar. Het doosje eenvoudig kan overal mee naartoe worden meegenomen om het slaapritueel van baby te behouden.

 

Heerlijk zachte knuffel: haal het doosje uit de knuffel en sluit het klittenband en je baby/kindje kan heerlijk met zijn favoriete knuffel in z'n armen in slaap vallen of spelen.

Sophie de giraf projector

Belangrijke info:

De knuffel is uit te wassen op 30 graden, dus dat is ideaal.

 

3 x AA batterij inbegrepen.

 

Volumeregeling is mogelijk.

De knuffel schakelt automatisch uit na 15,30 of 60 minuten.

 

Sophie de giraf

Wat vinden wij van de knuffel?

De knuffel is gemaakt voor baby’s en daar is het ook een geweldig mooie knuffel voor.

 

Heerlijk zacht en de lichtjes en melodietjes zijn heerlijk om bij in slaap te vallen. Het zorgt ook  voor afleiding als je als ouder de kamer verlaat.

 

Ook de hartslag nabootsing is voor baby’tjes heel fijn, zo horen ze een vertrouwd geluid bij het slapen gaan. Het geluid wat ze hoorde toen ze veilig bij mama in de buik zaten.

 

Maar ook mijn meisje van 2 vindt de knuffel schitterend, ze knuffelt en speelt graag met de mooie giraf en vindt de liedjes en lampjes ook schitterend.

 

Kom mama! Ze trekt me graag mee naar de slaapkamer, lampen uit, girafje aan...Wow, wat is dat magisch mooi.

 

Onze mening is dat het dus een ontzettend mooi product is, zeer geschikt al kraamcadeautje, maar ook als de kinderen al iets ouder zijn nog hartstikke leuk.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.