Geef oma een kus

Gepubliceerd op 26 oktober 2020 om 10:33

Ben jij ook niet zo dol op die dikke smakkende zoenen van je oma? Nou let dan maar op bij dit spel, want voor je het weet zit je helemaal onder de rode lippenstift van oma!Geef oma een kus

Voorbereiding spel.

Zet de trotsheidsmeter met de oma stempel midden op de tafel en leg het fiche met daarop het kleinkind op de 0. Iedere speler krijgt 4 kaarten op hand, zodra je een kaart aflegt, mag je een nieuwe kaart van de kaart stapel pakken. 

 

Het spel

In dit spel ga je  beurten bij oma op bezoek, je vertelt oma over de geweldige dingen die je hebt gedaan. Als haar kleinkind wil je oma trots maken, maar niet te trots, want anders….SMAK!!

 

Spel 8 jarige

Je speelt om de beurt een kaart, kaarten met + punten maken oma trots, een kaart met - punten maken oma beschaamder. Dit zorgt ervoor dat haar trotsheidmeter omhoog of omlaag gaat.

 

Ook heb je actiekaarten, voer dan de speciale actie uit die op de kaart staat.

 

De speler die ervoor zorgt dat de meter op 12+ komt, die krijgt een dikke smakkerd van oma, met de kussende oma-stempel. 

 

Probeer dus om zo dichtbij de 12 te komen, maar net niet helemaal!!

 

Het spel bestaat uit meerdere beurten, degene die als eerste 2 of 3 zoenen (ligt eraan met hoeveel spelers je speelt) op zijn gezicht heeft staan heeft verloren..

 

Identity Games

Belangrijke info:

Leeftijd: 8+

Spelers: 2 tot 5

Speelduur: ongeveer 20 minuten.

 

Wat vonden wij ervan?

Oh wat is dit een leuk spel van Identity Games.

 

Grappig, simpel, lekker kort, wij hebben echt gelachen.

 

De kinderen waren zo enthousiast, ze probeerden er alles aan te doen om niet gekust te worden. En de teksten en plaatjes die op de kaartjes staan vonden ze ook erg grappig. 

 

Het leukste was natuurlijk als iemand anders gekust moest worden, de grootste lol hadden ze dan. Wij hebben het spel al meerdere keren gespeeld. 

 

Wat ons betreft dus een super leuk spel, ook zeker weer een dikke december tip!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.