Cobra Kai the karate kid saga continues

Gepubliceerd op 10 december 2020 om 13:00

Een van de meest populaire films uit de jaren-80 is misschien wel The Karate Kid. Na meerdere films en een goed bekeken televisieserie op Netflix  is er nu ook een game. Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues. Met natuurlijk Daniel LaRusso en Johnny Lawrence in de hoofdrol.

Cobra Kai the karate kid saga continues

Het spel is er voor de Playstation 4, Xbox one en de Nintendo Switch.

Een geheel nieuwe verhaallijn die zich afspeelt in de tijd waar de films eindigen en de Cobra Kai serie begint. Kies om de controle te nemen over Daniel en zijn leerlingen bij Miyagi-Do Karate of speel als hun rivalen, Johnny Lawrence en zijn volgelingen van Cobra Kai, om hun kant van het verhaal te spelen. Voltooi beide kanten van het verhaal om een ultiem einde te onthullen.

UNIEKE MOVES - Elk van de 8 speelbare personages beschikt over zijn eigen moves en combo’s. Speel deze vrij terwijl jij je vijanden probeert te verslaan.

MIYAGI-DO OF COBRA KAI - Kies je dojo en wissel daarna vloeiend tussen je favoriete personages, waaronder Daniel, Robby, Sam en Demetri van de Miyagi-Do of Johnny, Miguel, Hawk en Tory van Cobra Kai.

STAP IN DE WERELD VAN COBRA KAI - Verken Los Angeles in 28 missies, verken de herkenbare locaties en ontmoet welbekende personages en vijanden uit de Netflix serie!

Wat vonden wij ervan?

Mijn zoon van 9 mocht dit spel uittesten, hij vond het al meteen een heel leuk spel.

Hij houdt van vechtspelletjes, dus het viel in de smaak.

Hij vindt het leuk dat je meerdere karakters kan zijn en kan verdienen.

Hoe verder je in het spel komt, speel je steeds meer vrij.

Daardoor blijft het leuk, meer vechtarena’s, meer figuren, meer vechtkunsten.

Je kunt met geld, wat je verdient met het vechten ook dingen kopen zoals: vechttechnieken, bijvoorbeeld vuurslagen.

Het spel is uitdagend en niet te makkelijk.

Aangezien Karate Kid natuurlijk echt een film van onze jeugd is, wilde mijn man ook graag even een potje vechten, ook hij vond het erg leuk om te doen. Natuurlijk missen we mister Miyagi wel een beetje..

Adviesleeftijd is 12 jaar ivm het vechten, maar ik vind het als moeder wel geschikt voor een 9 jarige, je ziet geen bloederige taferelen. Maar dat is natuurlijk net wat je zelf wilt voor je kinderen.

Mijn zoon geeft dit spel een 8,5, nou dat is een dikke voldoende!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.