Sophie de Giraf | badspeelgoed

Gepubliceerd op 31 maart 2021 om 07:00

 

In bad gaan, mijn dochter is er dol op. Lekker spetteren, spelen met al haar speelgoed.

En nu is er een heel nieuwe lijn bad speelgoed van Sophie de Giraf, dus dat moest even uitgetest worden.

Bad speelgoed Sophie de Giraf

Het bad speelgoed van Sophie de Giraf is speciaal ontwikkeld om mee te spelen in het water. In bad, onder de douche, buiten in het zwembad. Het is veilig en je kunt het goed schoonhouden, zodat er geen vuil achterblijft.

Het speelgoed is niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam.

Er zijn vier nieuwe producten: Splash & surf piramide, badpuzzel, pipes folies en een magic splash board.

Splash & surf piramide

Plak de surfplank aan de badkuip met de twee stevige zuignappen, waarna je kindje Sophie en haar zeevriendjes er eenvoudig op kan stapelen. Zo ontstaat een kleurrijke piramide die de zintuigen stimuleert en waar van alles aan ontdekt kan worden. De grappige diertjes blijven bovendien drijven, zodat je kindje er ook los mee kan spelen.

Badpuzzel

Deze bijzondere 3D-badpuzzel bestaat uit vrolijke plastic figuurtjes, in de vorm van Sophie en haar vriendjes, die je op verschillende vormen kunt plaatsen. Deze vormen kun je vervolgens weer aan elkaar bevestigen, zodat een drijvende puzzel ontstaat. Niet alleen handig voor de motoriek, maar stimuleert ook het concentratievermogen en logisch inzicht. En als je kindje uitgepuzzeld is, kan het natuurlijk ook allerlei spannende wateravonturen beleven met de losse figuren.

Magic splash board

Het Sophie de giraf Magic Splash Board bevestig je met de zuignappen eenvoudig aan de muur of badwand. Als je vervolgens met het meegeleverde Sophie de giraf badbootje water erop spuit, verschijnt er opeens een nieuwe afbeelding op het bord!

Pipes folies

Bevestig de Pipes Folies met de bijbehorende zuignappen aan de badwand en gieten maar! Als de diverse kranen openstaan en je kindje gooit water in de rode tank, gaat de molen draaien, zie je Margot de schildpad zwemmen in haar glazen pot of komt er water uit de bloem. Zijn de kranen dicht en is de rode tank vol, dan verschijnt Sophie met haar duikbril op. Zo staat dit waterbuizenfestijn niet alleen garant voor heel veel waterpret, het leert je kindje ook over oorzaak en gevolg.

Deze laatste de Pipes folies hebben wij mogen testen en ik zal je vertellen wat wij er van vinden.

Review Pipes folies

Zodra de doos binnenkwam en mijn dochter Sophie de Giraf zag was ze meteen helemaal enthousiast. Meteen wilde ze in bad en ermee spelen.

Nou vooruit dan maar. Het in elkaar zetten was niet zo moeilijk, dus binnen 15 minuten kon mijn dochter samen met Sophie in bad.

De kraantjes op de buizen om een buis dicht of open te zetten is iets wat een ouder moet doen, want dat is te moeilijk voor de kinderen. Het gaat best wel stroef.

Mijn dochter vindt het super leuk om te zien wat er allemaal gebeurd als ze er steeds meer water ingooit. Sophie die omhoog komt, het water wat uit het bloemetje komt, de schildpad die langzaam omhoog komt.

Zolang mijn dochter er alleen meespeelt gaat het helemaal goed, echter als ze in bad zit met haar broer van 9, dan is het speelgoed iets minder geschikt. Het speelgoed is leuk voor de kleintjes, maar niet ‘hufterproof’ voor die zoon van mij. Hij wil dan ook de kraantjes open en dicht doen, maar dan trekt hij gelijk alle buizen van elkaar af en moet ik toch weer helpen.

Dus voor de kleintjes, met hulp van een ouder dan is het echt heel leuk speelgoed, voor de oudere kindjes niet zo geschikt.

 

Dus een erg leuke bad speelgoedlijn van Sophie de Giraf.

Mijn dochter heeft ook de foto’s gezien van de andere bad spulletjes, dus denk dat er nog wel wat spulletjes bijkomen voor in bad.   

Het bad speelgoed van Sophie de Giraf is te koop bij Kleine giraf.

 

 

               

Dit artikel bevat gekregen producten.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.