Vtech | mijn eerste 100 woordjes: leuke plekken

Gepubliceerd op 21 april 2021 om 08:33

Er is weer een nieuw ‘Mijn eerste 100 woordjes’ boekje uit van Vtech.

Mijn eerste 100 woordjes: leuke plekken. 

Momenteel is nog  veel dicht aangezien we in Lockdown zitten, maar er zijn genoeg leuke plekjes te ontdekken waar je wel naar toe kunt.

Leuke plekken

Ontdek 12 leuke plekken en leer 100 woordjes door op de plaatjes van de interactieve bladzijden te tikken. Op elke bladzijde is een leuke plek te ontdekken. Het park, de bakker, het strand en nog veel meer leuke plekken. Doordat je het boekje op 3 verschillende speelstanden kan zetten is er echt van alles te leren op elke bladzijde.

Grappige geluiden, kleuren en cijfers, woordjes.

Kinderen kunnen hun woordenschat vergroten in het Nederlands en Engels, maar ook leren ze wat er bij een bepaalde plek hoort. Zo zien ze dat een bakker en broodjes bij de bakkerij horen. Een handdoek en zand op het strand.

Ook zit er een ster toets op het boekje, hier kunnen de kleintjes meezingen met leuke liedjes.

Het omslaan van de bladzijden en het drukken op de plaatjes van de bladzijden en de ster-toets bevordert de ontwikkeling van oog-handcoördinatie.

Belangrijke info:

  • Het boekje schakelt automatisch uit
  • 2 volumestanden
  • Stevig en duurzaam design
  • Advies leeftijd 1-3 jaar

 

Wat vinden wij van dit boekje?

Yara mijn dochtertje van 2,5 jaar mocht dit boekje natuurlijk meteen uittesten. Ze vindt het erg leuk om op alle plaatjes te drukken, te horen wat voor geluidjes eruit komen, wat er voor verhaaltjes verteld worden en om het boekje door te bladeren.

Het boekje is ook makkelijk mee te nemen omdat er een hengsel aan zit, dus dan loopt ze vrolijk rond met haar boek/tasje.

Het is natuurlijk ook leuk om het boekje mee te nemen als je naar een leuke plek gaat, dus als je samen naar de bakker gaat, neem het boekje mee, dan kun je kijken of alles wat in het boekje staat ook echt bij de bakker ligt.

 

Onze dame is een echte sloper, dus het boekje is al meerdere keren flink op de grond gestuiterd, maar gelukkig is het boekje sterk genoeg.

’s Avonds als ze naar bed gaat wil ze soms ipv een echt leesboekje, dit boekje mee. Samen bladeren we dan door het boekje en benoemen we de woordjes. Ze verteld wat er op het plaatje staat, of hoeveel dingen ze van een bepaald product ziet.

Het boekje is leerzaam & leuk speelgoed. Op een speelse manier leren kleintjes associaties leggen, woordjes in Nederland en Engels en vergroten ze hiermee hun woordenschat.

Het boekje bevat mooie, kleurrijke plaatjes en vrolijke geluidjes en liedjes.

Hier wordt er door de 2 jarige graag mee gespeeld.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.