Smartmax | My first acrobats

Gepubliceerd op 2 juni 2021 om 07:00

Vormen bouwen, het is nog lastiger dan je denkt. Met de kleurige vormen van Acrobats kun je vierkant, cirkels en driehoeken bouwen en samen met de metalen ballen ontstaan de coolste acrobatische figuren. Bouw je eigen creaties of maak gebruik van de vormen op een van de opgavenkaarten.  De rode basis met metalen oppervlak geeft de stabiliteit die je tijdens het bouwen nodig hebt.

Smart Max acrobates

Smart max

Smart max is magnetisch kinderspeelgoed, ze hebben al meerdere sets uitgebracht. Voor de allerkleinste vanaf 1 jaar de ‘My first’ sets, maar ook voor de oudere kinderen heb je leuke sets: Build, build & play knikkerbanen, voertuigen. Smart max heeft kleurrijk speelgoed met als doel: logisch nadenken, hand-oog coördinatie verbeteren, kleurherkenning, logisch nadenken, fantasie prikkelen, creativiteit. Naast dat het mooi en leuk is, is het dus ook nog eens erg leerzaam.

 

My first Acrobats

Bij my first Acrobats ga je de figuren namaken die staan afgebeeld op de opgavekaarten. Er zijn meerdere moeilijkheidsniveaus. Bij de makkelijkste kaarten gebruik je maar een paar vormen, hoe moeilijker de opgave, hoe meer vormen er gebruikt moeten worden. Voor de wat oudere kindjes zijn er kaartjes met alleen de omtrek van het gehele figuur. Een echte uitdaging dus.

Smart max

Wat vinden wij van My first Acrobats?

Nou wij zijn fan hoor, naast dat het er al erg leuk uitziet, kleurrijk, vrolijk en stevig. Is het echt ontzettend leerzaam. Yara is bijna 3 en doet dit spelletje echt al heel serieus. Haar concentratieboog is nog klein, dus een paar opgave per keer en daarna gewoon lekker vrij spelen met alle leuke figuurtjes en de magische magneten. Want dat is toch iets wat interessant blijft. Aantrekken, afstoten, alleen dit is al leuk voor die kleintjes.

Naast dat ze de kleurtjes kan benoemen, het goed is voor haar motoriek, wordt haar inzicht en het logisch nadenken gestimuleerd. Het namaken van de plaatjes en daarna vol trots kunnen laten zien dat het gelukt is.

Zo mooi om te zien wat ze al kan, dus niet alleen Yara is trots, ook mama.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.