Klorofil school

Gepubliceerd op 16 juni 2021 om 07:00

De magische Klorofil wereld, hier thuis is de kleine meid er helemaal gek van.

Ze speelde al dolgraag met haar magische boom, maar toen ze de Klorofil school zag, kon haar geluk niet op!

Klorofil school

Juffrouw Callie de vogel staat klaar om haar leerlingen, Hugo de wasbeer en Lola de schildpad, te verwelkomen in deze leuke school.

De Klorofil school zit vol verrassingen en activiteiten: een slinger om de lift te bedienen, met een druk op de knop maakt het klaslokaal plaats voor een bibliotheek, open het luik om met de glijbaan naar beneden te roetsjen, een draaimolen en een ontspanningsruimte die wordt verlicht als je een poppetje op de kruk zet. Plaats de driewieler in de fietsenstalling, druk op de knop en de driewieler rijdt weg uit de garage! Druk op de struik en ''POP!'' een snoepwinkeltje komt tevoorschijn. 

Deze speelset zit vol verassingen en overal valt wel iets nieuws te ontdekken. Wat het extra leuk maakt zijn de magische sterrenlichtjes, welk kind vindt dat nou niet prachtig?

Heel handig ook weer bij deze set, er zit een handgreep aan de school, zodat je de set makkelijk meeneemt.

De adviesleeftijd voor de set is 18 maanden en ouder.

Wat vinden wij  van de Klorofil school?

Zoals ik de blog al begon, mijn meisje is dolgelukkig. Samen met haar andere spulletjes van Klorofil maakt ze er 1 groot dorp van. De mooie kleurtjes, de leuke dingen om te ontdekken, zoals de lampjes en een struik die open ‘popt’, een lift waar je aan kan draaien. Ze is er maar druk mee.

De set ontwikkelt haar fantasie, haar fijne en grove  motoriek en het allerbelangrijkste ze heeft er echt lol in. Vol trots laat ze andere ook zien dat de poppetjes licht kunnen geven als je ze boven bij de lichtjes plaatst.

De kwaliteit is goed, sterk materiaal, mooie heldere kleuren en veel leuke accessoires die bij de school zitten. Naast de 3 poppetjes, zit er ook nog  een driewieler, 3 stoelen, 1 tafel, 2 bureaus en 2 rugzakken bij.

De Klorofil school is echt een mooie aanvulling op de spullen die kleine Giraf al verkocht, bij deze winkel kun je meerdere sets krijgen van Klorofil, zo kun je de wereld dus steeds meer uitbreidde.

Lijkt jou het speelgoed van Klorofil ook leuk? Lees mijn review van de magische boom en het paddenstoelenhuisje dan ook eens.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.