Last Kids on Earth and the Staff of Doom - Nintendo Switch

Gepubliceerd op 7 augustus 2021 om 07:00

De zombie-apocalyps is aangebroken en het is tijd om je voor te bereiden op een epische strijd!

Naast de serie op Netflix en de boeken, is The Last Kids on Earth and The Staff of Doom nu ook te verkrijgen als game voor zowel de Nintendo Switch en de Playstation 4.

Last Kids on Earth and the Staff of Doom

 

Zelf had ik er nog nooit van gehoord, maar mijn jongens van 10 en 11, wisten meteen over welk spel ik had.

In dit spel ga je de strijd aan met de zombies, net zoals in de serie die te zien is op Netflix.

 

Het is tijd om je te bewapenen en samen met Jack, Quint, June en Dirk op zoek te gaan naar de missende stukken van de ultrakrachtige Staff of Doom.

Maar pas op, ook Malondre ‘de koningin van de monsters’ is op zoek naar de staf. Zij heeft echter heel andere plannen met de staf.

 

Samen met je vrienden ga je de strijd aan, in het spel kun je je wapens en uitrusting upgraden, en ga je steeds weer de strijd aan tegen Malondre en de zombies en monsters. Door je spullen te upgraden, wordt je steeds sterker en kom je verder in de levels.

Wat vonden wij van het spel?

Heel eerlijk, dit spel viel bij onze jongens niet super in de smaak.

Hun antwoord op de vraag, wat vinden jullie van het spel?

Leuk, maar niet heel speciaal....

Het spel ziet er leuk uit, maar grafisch niet heel spectaculair, het idee is grappig, maar daagt niet genoeg uit om het spel vaker te willen spelen.

pluspunten zijn: Het vechten tegen zombies is gaaf, het verzamelen van items en punten is leuk & ook het kiezen van welk karakter je wilt zijn is een pluspunt.

Min punten: Je loopt op sommige punten in het spel vast, het is dan ook onduidelijk wat je moet doen, er lijken foutjes in het spel te zitten. Wat voor irritatie zorgt. Je moet veel hetzelfde doen, het zou leuker zijn als het spel gevarieerder is, met meerdere uitdagingen. 

Onze kinderen kijken de serie ook niet op Netflix, maar zijn je kinderen wel fan van de serie dan zal het spel al meer uitnodigen om te spelen en te willen blijven spelen.

Het spel is zeker geen slecht spel, maar viel hier gewoon minder in de smaak.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.