Fien en Teun en het grote dierenfeest

Gepubliceerd op 3 augustus 2021 om 13:53

Afgelopen maand kwam de nieuwe film van Fien en Teun in de bioscoop, nu hebben ze ook nog een boek van de film uitgebracht. Dus is jouw kind ook zo gek van Fien en Teun, je kunt nu een heerlijk verhaaltje lezen voor het slapen gaan.

Fien en Teun

Fien en Teun, de meeste ouders met kleine kinderen, kennen ze wel. Fien en Teun wonen op de boerderij, zijn de gezichten van Avonturenboerderij en vakantiepark Molenwaard, hebben een eigen serie op televisie, een eigen bisocoopfilm, merchandise,speelgoed. En nu dus ook een nieuw voorleesboek.

Het boek is gebaseerd op de film ‘Het grote dierenfeest’ dus vond jouw kindje de film ook zo mooi? Dan kan hij/zij nu elke avond bij dit grappige, spannende avontuur wegdromen.

Het grote dierenfeest

Fien en Teun organiseren een groot verrassingsfeest voor de dieren op de boerderij! Terwijl ze druk bezig zijn met de voorbereidingen, vinden ze een briefje van de buurman, de molenaar. Hij wil graag dat ze op zijn huisdier Stip passen, want hij is een nachtje weg. Dat willen Fien en Teun wel. Maar? wat voor dier is Stip eigenlijk? Voor ze het weten zet Stip de hele boerderij op zijn kop. Dat wordt een dierenfeest om nooit te vergeten!

 

Het boek is voor kinderen vanaf 2 jaar, is op een leuke, grappige manier geschreven, begeleidt door de mooie plaatjes van Fien en Teun.

Het boek is te koop voor € 10,99 in de meeste boekwinkels.

Fien & Teun ‘Het grote dierenfeest’


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.