Stuff a Loons

Gepubliceerd op 14 augustus 2021 om 09:30

Met ballonnen is het al snel een feestje, maar met Stuff a loons maak je het feestje nog leuker.

Je maakt je eigen gevulde ballonnen, dus je eigen persoonlijke ballon, met alles wat jij leuk vindt om erin te doen.

Stuff a Loons maker station

Om te beginnen heb je de stuff a loons maker station set nodig. In deze set vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen. De maker station, waarin je een lege ballon plaatst en kan opblazen. Ballonen, decoratie, klipjes om de ballonnen dicht te maken en de instructies.

Heel belangrijk, lees de instructies goed, stap voor stap en dan heb je in een hand om de draai je eerste gevulde ballon gemaakt.

Naast de decoratie die is de set zit, kun je natuurlijk nog veel meer spulletjes in je ballon stoppen. Een knuffeltje, een cadeautje, een mooi knutselwerkje. Plaats het in de ballon en maak je eigen kunstwerk.

Ook heel leuk als je een verjaardag hebt, doe een tegoedbon of geld in de ballon, slingers, confetti en je hebt een super origineel cadeau voor de jarige job.

 

Stuff a Mals

Ook zijn er nu de Stuff a Mals, naast dat je de ballon van binnen kan versieren, kun je ballon ook aan de buitenkant versieren. Er zijn drie verschillende sets: Magische dieren, wilde dieren & boerderijdieren. Op de ballonen in deze set staat al een print van het dier en extra versieringen om het dier echt helemaal leuk te maken. Oren, haartjes, vleugels of een snavel. Je maakt je dier zoals jij dat leuk vindt.

Deze nieuwe sets maken de ballonen nog net even iets specialer.

Wat vinden wij van de Stuff a loons?

Het idee vond ik sowieso al meteen erg leuk, creatief bezig zijn, ballonnen, samen iets maken.

Ik moest wel even goed alles stap voor stap lezen, maar na de eerste ballon was het hartstikke simpel om te doen. In ieder geval voor een volwassenen.

Voor kinderen zelf kan het opblazen van de ballon en het dichtmaken van de ballon nog erg lastig zijn, waardoor de ballon erg klein blijft, of heel snel leeg gaat.

De klipjes om de ballonnen moet je echt goed sluiten, anders verliest de ballon snel alle lucht.

De kinderen vinden het versieren van de ballonnen erg leuk & het is ook leuk om aan iemand cadeau te geven. Net even iets origineler dan een enveloppe met geld.

De stuff a malls setjes mochten van mij iets meer inhoud bevatten, want deze zijn snel op. Maar het idee van de stuff a malls om de ballonnen ook aan de buitenkant te versieren vind ik wel heel leuk. Zo maak je je ballon natuurlijk wel heel feestelijk.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.