Paw patrol de film: Avonturenstad heeft je nodig!

Gepubliceerd op 8 september 2021 om 12:03

Deze review van het spel: Paw patrol de film: Avonturenstad heeft je nodig, is geschreven door een gastblogger, waarvan het zoontje helemaal gek is op Paw patrol,  de perfecte test voor dit spel!

 

Mijn zoontje van 6 is gek op Paw Patrol. De nieuwste film over Avonturenstad hebben we uiteraard gezien, en het was dan ook 1 groot feest om dit nieuwe spel te mogen testen op de Nintendo Switch.

Paw patrol avonturenstad

Een grote stad heeft een nog grotere avonturier nodig! Als Ryder en de PAW Patrol erachter komen dat Burgemeester Humdinger de stad wil overnemen, moeten ze in actie komen om Avonturenstad te beschermen tegen zijn egoïstische plannen. De pups hebben JOU nodig!  We komen eraan, Avonturenstad! Speel met je favoriete pups, inclusief Chase, Skye, Marshall en hun nieuwe vriendje Liberty.

Avonturenstad het spel

Er zijn 6 verschillende missies te spelen in het spel. Een aantal van deze missies komen ook voor in de film, wat het extra leuk maakt. De missie wordt door Ryder uitgelegd en hij kiest 2 pups welke de missie gaan proberen op te lossen.

Dit doen ze door eerst een parcours af te leggen door middel van het volgen van de pup cookies. Zo weet je welke kant de pups op moeten. Elke pup heeft, zoals ook in de film, zijn eigen vaardigheden, en soms moet je daarom wisselen van pup om de missie te kunnen voltooien. Mijn zoontje had nog geen ervaring op de Nintendo switch, maar tijdens het spel wordt tussendoor telkens uitgelegd hoe je een handeling (bijvoorbeeld springen, of wisselen van pup) kunt doen. Alleen ergens op springen vond hij nog wat moeilijk, maar de rest kon hij makkelijk zelf.

Het spel is ook te spelen in co-pup modus. Hiervoor heb je echter een 2e set controllers nodig, dus dit hebben we niet kunnen uitproberen jammer genoeg.

Naast de verschillende missies zijn er ook nog 3 minigames te spelen, waaronder pup pup boogie. De missies waren bij mijn zoontje overigens wel favoriet.

Een klein nadeel aan het spel was dat het laden van een missie erg lang duurt, hier moet je echt even geduld voor hebben.

Voor alle paw patrol fans is dit echt een heel leuk spel, zeker een aanrader.

Het spel is verkrijgbaar voor Playstation, Nintendo Switch, Xbox steam en voor op de PC.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.