Oma's woeste waslijn

Gepubliceerd op 27 september 2021 om 13:31

Kan jij oma helpen bij het ophangen van haar was? Het wordt nog een lastig klusje, want er is soms zoveel wind, dat dit niet zo makkelijk is. Oma’s woeste waslijn is 1 van de winnaars van speelgoed van het jaar 2021 in de categorie ‘kinderspellen’

Het spel

In dit spel ga je oma helpen bij het ophangen van de was.

Hang oma stevig aan de waslijn en gooi de dobbelsteen. Om beurten gooi je de dobbelsteen en probeer je als eerste de kledingstukken in jouw kleur op te hangen.

Je kunt zon, witte wolk, regenwolk of tornado gooien, bij tornado druk je op de knop en gaat de waslijn draaien. Een beetje wind is niet erg, maar als de tornado komt, pas dan maar op!!

Alle was in jouw kleur moet je dan weer opnieuw ophangen. En soms vliegt zelfs de jurk van oma uit en moet je haar weer aankleden..

De winnaar is degene die als eerste al zijn 4 stuks was aan de lijn heeft hangen, jij bent oma’s favorietje!

Wat vinden wij van dit spel?

Het is een spel vanaf 4 jaar, lekker simpel, grappig en duurt ongeveer 10 minuten. Je kunt het spelen met 2 tot 4 spelers.

Een leuk spel om te doen met kleine kinderen, maar ook om dit samen met oudere broers of zusjes te spelen.

En hoe grappig is het als oma’s jurk uitvliegt en je haar weer moet aankleden. Spannend natuurlijk ook wel, want welke stukken kleding vliegen van de lijn en wie wordt de winnaar!

Een spel vol geluk, maar vooral een spel met veel humor.

Een erg leuk familiespel.

 

Mocht jij dit spel nu ook leuk vinden? Je kunt nu op www.speelgoedvanhetjaar.nl stemmen op jouw favoriete speelgoed, waaronder dus dit spel. Stemmen kan tot 25 oktober en de winnaars worden 2 november bekend gemaakt.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.