Battle cubes

Gepubliceerd op 7 oktober 2021 om 09:00

Speelgoed voor onze jongens kopen wordt steeds moeilijker, ze zijn al 10 & 12, dus zitten een groot deel van de dag op hun computers. Toch vind ik het ook wel leuk om ze ergens anders enthousiast mee te maken.

Nu mocht ik de battle cubes testen, deze cubes van BOTI zijn als 1 van de winnaars gekozen bij de speelgoed van het jaar verkiezing.

Battle cubes

Vooraf wist ik niet precies wat ik er van kon verwachten. De cubes zijn te verkrijgen in meerdere soorten, verschillende Marvel karakters. Spiderman, de Hulk, Captain America, Blackpanter en nog vele andere. Je kunt je cubes dus ook steeds meer uitbreiden, zodat er elke keer een gevecht is tussen 2 andere superhelden.

 

Wat is nu het doel van deze blokjes? Nou het is eigenlijk gewoon ‘papier, schaar, steen’ maar dan met deze marvelhelden.

Op het blokje kun je kiezen tussen: papier,schaar of steen, je zet in het geheim je blokje op de stand naar keuze en dan kan de strijd beginnen.

Zodra beide spelers kun keus hebben gemaakt, schuif je de blokjes naar elkaar toe en de winnaar zal zich om het andere blokje sluiten. Zo zie je meteen wie er heeft gewonnen.

Wat vinden wij van de battle cubes?

Mijn oudste zoon had al meerdere keren om de battle cubes gevraagd, het leek hem ontzettend gaaf, maar op het moment vindt hij alles leuk wat met Marvel te maken heeft.

Dus toen ik de jongens de battle cubes liet zien, waren ze meteen ontzettend enthousiast.

Ieder koos meteen hun favoriete held en zo kon de battle beginnen.

Even snel de gebruiksaanwijzing lezen en GO!

Ze moesten even doorkrijgen hoe ze de cubes moesten gooien/schuiven, want de blokjes moeten wel precies tegen elkaar aan komen. Maar ze hadden het al snel door en vonden het erg leuk.

De cubes zijn spannend, mooi gemaakt en hier zijn ze er erg blij mee.

Ook zitten er kaartjes bij met verschillende helden erop die gespaard kunnen worden.

Voor onze Marvel fans een schot in de roos deze battle cubes en er zullen er dus nog wel meer bij gaan komen.

 

Ben jij ook zo enthousiast over de battle cubes? Ze zijn gekozen als 1 van de winnaars in de categorie speelgoed 6 & 7 jaar. Je kunt nog tot 25 oktober stemmen op jouw favoriete winnaar.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.