Jan van Haasteren | Efteling Sprookjesbos

Gepubliceerd op 12 oktober 2021 om 10:00

Jumbo en de Efteling hebben dit jaar een geweldige samenwerking, naast dat er meerdere leuke bordspellen zijn uitgekomen in het thema van de Efteling, hebben ze ook een 1000 stukjes tellende puzzel van Jan Haasteren en het sprookjesbos op de markt gebracht, Kijk maar eens goed, want elke keer zie je weer wat anders.

Jan van Haasteren

De puzzels van Jan van Haasteren zijn bij iedereen wel bekend, deze Nederlandse striptekenaar heeft al vele prachtige puzzels gemaakt. Grappige puzzels, waar van alles op te beleven is, op elke centimeter van de puzzel is wel iets spannends te beleven. Vaste hoofdpersonen die altijd terug komen, veel details, de haaievin. Kijk maar eens goed naar zijn puzzels, elke keer zie je weer wat anders.

En nu is er dus die samenwerking met de Efteling, het sprookjesbos door de ogen van Jan van Haasteren.

 

Het Sprookjesbos

Op deze puzzel met 1000 stukjes vindt je Langnek, de reus, holle bolle Gijs. Alle bekende sprookjes figuren kun je vinden in deze te gekke puzzel.

Het is een puzzel vol geweldige details, een puzzel die leuk is voor jong en oud, want wie is er nu niet gek van de Efteling?

Samen op zondagmiddag met de kids een puzzel maken, wie ziet Roodkapje als eerste? Uren speelplezier op de regenachtige herfstdagen.

 

Winnaar speelgoed van het jaar 2021

De puzzel Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos van Jumbo is gekozen als 1 van de winnaars in de categorie puzzels.

Samen met Wasgij original 38 kaasalarm (Jumbo) en Escape Room the game: puzzel Adventures ( Indentity games) is deze puzzel door de vakjury gekozen. Tot 25 oktober kan jij als publieksjury kiezen voor jouw favoriet. Onder de stemmers worden mooie prijzenpakketten verloot.

Dus stem nog snel op de website van speelgoed van het jaar

en win een te gek prijzenpakket!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.