Escape your house | Spy team

Gepubliceerd op 14 oktober 2021 om 15:16

Escape rooms zijn helemaal hot and happening, ik ken eigenlijk weinig mensen die het niet leuk vinden. Ook de escape rooms voor thuis zijn ontzettend populair en worden steeds beter.

Identity games heeft nu weer een nieuwe escape room: escape your house – spy team, verkozen als winnaar in de speelgoed van het jaar verkiezing, categorie: familiespellen.

Escape your house

Het SuperStiekeme SpionnenTeam (SSST) is een geheime organisatie die de wereld beschermt tegen gevaren. Een van de belangrijkste eigenschappen van spionnen is dat ze niet opvallen. En wat valt er nou minder op dan een lieve, onschuldige familie of groepje enthousiaste vrienden? Precies en daarom is het SSST op zoek naar jullie!

 

6 missies

In dit spel kun je 6 verschillende missies doen, in elke missie heb je 15 minuten de tijd om uit je huis te ontsnappen. Werk samen om de puzzels op te lossen die in het hele huis zijn achtergelaten, zodat je uiteindelijk de ‘Meestersleutel’ vindt om het slot te openen.

Wat vinden wij van deze escape room?

Wat wij het leuke vinden aan deze escape room voor thuis is dat je zoals bij echte escape rooms, echt gebruik gaat maken van de ruimte die je hebt.

Je zit hier niet alleen aan tafel, nee de puzzels/ opdrachten worden echt verspreidt door het hele huis. In meerdere kamers speel je deze escape game, pas als je de eerste puzzels hebt opgelost, kun je verder in andere ruimtes. Echt heel leuk bedacht. 1 nadeel aan deze escape room,  is dat ik ‘mama’ weer veel te fanatiek ben…dus ja het is weer een super leuke escape game, maar de kinderen vinden mama wel weer ontzettend irritant…

 

Deze escape room is echt leuk om samen met het hele gezin te doen (adviesleeftijd: vanaf 8 jaar, 3 tot 6 spelers) spanning, adrenaline en dat yes gevoel als je ontsnapt binnen de tijd. Een top cadeau voor de feestdagen.

 

Tot 25 oktober kun je nog stemmen op jouw favorieten in de speelgoed van het jaar verkiezing. Tevens maken alle stemmers nog kans op te gekke prijzenpakketen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.