My little pony nieuwe generatie

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 08:00

Op 24 september was de première van My little pony: een nieuwe generatie.

Met deze film introduceert Hasbro een heel nieuwe squad, met 5 nieuwe pony’s, waaronder ook een jongens pony.

De leden van de squad moeten hun onderlinge verschillen opzij zetten om samen de magie terug te brengen in hun wereld. Een mooi avontuur, met een nog mooiere boodschap: wees vrij om te zijn wie je bent en laat je unieke karakter stralen. Doe je dat, dan maak je vrienden voor het leven!

speelgoed

Bij een nieuwe film, hoort natuurlijk ook nieuw speelgoed van de nieuwe karakters. Zo zijn er speelgoed pony’s, knutselspeelgoed, beddengoed, boekjes, er is voor ieder wel iets wat past.

Met de nieuwe pony’s kunnen kinderen op zoek naar hun eigen sparkle.

Of je nu een creatieve kracht bent als Izzy, een nieuwsgierige ontdekker als Sunny of een beschermende engel als Hitch, er is een pony die bij je past. Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of hoe je jezelf ziet: de pony’s zijn er voor iedereen.

Sing and skate Sunny

Sunny is een interactieve pony met bijgeleverde microfoon, zing met Sunny, laat haar ronddraaien en skaten, of laat haar eenhoorn branden.

My little pony zingende Pipp

Pipp kan prachtig zingen, druk op het knopje en ze zingt meerdere stukjes van haar liedjes. Ook kan je haar vleugels laten bewegen, of haar nog mooier maken met de bijgeleverde klipjes of kroontje.

Naast deze twee leuke sets, is er nog veel meer verkrijgbaar.

Knutselt je kind graag? Kijk dan eens naar de knutselsets van Totum, mooie glitterkaarten maken of toch liever mooie bedelarmbandjes..

Er is in ieder geval genoeg leuks voor de feestdagen om jouw My little pony fan helemaal blij te maken.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.