FurReal GoGo Dancin pup

Gepubliceerd op 4 april 2022 om 12:05

Heeft je kindje altijd al een huisdier gewild, maar zie jij dit niet zo zitten? Nou van dit hondje ga je zeker houden!

De Dancin pup van FurReal gogo is echt zo leuk en lief, je kunt het hondje niet alleen uitlaten, maar het kan ook nog eens dansen.

Dancin pup

FurReal GoGo mijn dansende puppy kan niet stil blijven zitten. Het is een interactief hondje wat je met 1 druk op de knop kan laten dansen, druk op de dansknop van de riem en de puppy zal opspringen om te dansen terwijl ze wel 5 verschillende liedjes laat horen.

Maar er is ook een wandelknop, druk op deze knop en je hondje zal keurig aan de riem met je meelopen. Ook kan ze nog allerlei schattige geluidjes laten horen. Er zijn in totaal meer dan 50 verschillende geluidjes en reacties die je hondje kan laten zien.

Wat vond mijn dochtertje ervan?

Als ik een review schrijf, dan moet het speelgoed natuurlijk wel eerst uitgebreid getest worden, anders weet ik niet waarover ik schrijf.

Nou dit hondje heeft bij ons thuis een plekje in het gezin gekregen, mijn dochter knuffelt met haar hondje, die ze Spike heeft genoemd. En ook vind ze het prachtig om samen met haar vriendje te dansen of er mee te gaan wandelen.

Het hondje kun je niet besturen naar links of rechts, dus gaat alleen rechtdoor, hierdoor moet je het hondje wel af en toe verzetten om verder te kunnen lopen.

Voor mijn dochter doet dit niks af van het plezier wat ze ermee heeft, meer knopjes op de riem zou juist alleen maar lastiger zijn voor haar.

Nu is het heel simpel, 1 dansknop, 1 wandelknop.

Het hondje blaft, beweegt, piept, heeft leuke muziekjes en het grootste voordeel, dit hondje plast en poept niet!!

Dus niet ’s avonds door het donker, niet door de regen…nee alleen maar wandelen en dansen en gaat slapen wanneer jij dat wilt.

 

De FurReal GoGO dancin pup is o.a. de koop via onderstaande link.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.