Camping de Paal

Gepubliceerd op 9 februari 2020 om 20:46

Camping de paal, de leukste camping van Nederland?

 

Camping de Paal, een camping waar we al meerdere keren zijn geweest en hopelijk nog eens naar toe zullen gaan. Want oh wat hebben de kinderen hier genoten. 

 

De vakantie begint al meteen als je aan komt rijden, je wordt hartelijk welkom geheten door 1 van de viva clowntjes. 

 

De Viva clowntjes

De Viva clowntjes zijn de gezichten van de camping. Elke dag zijn ze wel ergens te vinden, om samen met de kinderen een activiteit te doen of om ‘s avonds op te treden in het theater. De kids zijn dol van ze, Anouk onderbroek, Joep troep en nog vele meer.

Viva clowntjes

accommodaties

De camping heeft veel staanplaatsen, met of zonder sanitair en veel verschillende accommodaties, zoals paalhuissies, paaltenten en paalcottages.

 

2 x zijn we met onze tent geweest en een keer een weekend in een trekkershut.

 

Faciliteiten

De camping heeft een grote speeltuin, een gezellig terras waar je kunt zitten, een overdekt zwembad met waterspeeltuin, een buitenbad, crossbaantjes, een pop up binnenspeeltuin en de Biebelebontse Paalbergen.

Een grote zandvlakte waar de kids heerlijk kunnen spelen.

Camping de paal
Leukste kindercamping

Entertainment

Aan entertainment niks tekort, wan elke dag worden er vele activiteiten georganiseerd.

Bingo, vossenjacht, schuimparty’s, waterspelletjes en ‘s avonds zijn er regelmatig mooie shows, zo vonden de jongens de avond met het vuurwerk helemaal geweldig.

Het entertainment team is super lief en leuk met de kinderen, de kinderen doen met veel plezier met alle activiteiten mee.

Sanitair

 

Ook heel belangrijk, het is een hele schone camping, de toiletgebouwen en douchegebouwen zijn netjes en zelfs leuk! Ze hebben speciale disco douches, met lampjes in de douchekop, voor het gemak hebben ze ook familie badkamers, waar je met het hele gezin in kan als je wil. Een bad, een douche, wastafel. Mocht je graag iets voor jezelf willen, in het douchegebouw kun je je eigen privé badkamer huren, of wil je het nog luxer, je eigen staanplaats met daarbij een klein sanitairgebouw, alleen voor jou.

 

Dus, is het de leukste camping van Nederland?

Voor kinderen tot ongeveer 8 jaar is het zeker een super camping, de leukste in Nederland die wij in ieder geval hebben bezocht. Als ouders hebben wij er ook zeker met heel veel plezier gekampeerd. Mooie staanplaatsen, genoeg te doen, genoeg te zien en goede hygiëne. Voor de kinderen vinden wij het ook fijn dat het entertainment team Nederlands praat.

 

Dus wie weet huren we nog wel een keer een leuk Paalhuissie op de Biebelebontse paalbergen..


Benieuwd naar nog andere kindercampings in Nederland?lees het in de blogs van mamalies:

Kindercamping in Nederland? Dit zijn de leukste kindercampings!

en in de blog van PScheryl:

leukste kindercampings van Nederland.

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.