Camping Terspegelt

Gepubliceerd op 2 maart 2020 om 17:11

Camping Terspegelt is een camping in Eersel, Noord - Brabant.

 

Afgelopen jaar zijn wij naar deze camping geweest.

Aangezien Yara toen nog maar net 1 jaar oud was, hadden we geen zin om ver te rijden.

 

We hadden al van andere gehoord dat dit een erg leuke camping is, waar veel te doen is voor de jeugd.

Aangezien Terspegelt maar 50 minuten rijden is vanaf ons huis, hebben we toen voor deze camping gekozen.

 

Deze camping is meestal al vroeg vol geboekt, maar ik had geluk en kon nog een staanplaats boeken op een kinderveldje.

 

Deze veldjes zijn speciaal voor ouders, waarvan 1 van de kinderen jonger dan 6 is. Aangezien onze jongens (Jordy & Lars ) zelf wel op pad gaan, leek me een rustig veldje met jonge kindjes wel fijn voor Yara.

Camping Terspegelt

 

Inchecken op TerSpegelt en  het opzetten van de tent.

 

Toen we op dag van aankomst met onze volgepakte auto aankwamen, kon ik meteen de papieren en zwembadkaartjes ophalen en mochten we door naar onze staanplaats.

 

Jordy en Lars  gingen meteen op onderzoek uit met hun fiets, Giedo ging de tent opzetten, met een heel klein beetje hulp van mij.

Maar ik moest Yara ook bezig houden dus ging een lekker stukje wandelen, even bij het speeltuintje kijken, kijken bij de kinderboerderij. Yara is dol op diertjes dus dit vond ze erg leuk.

Natuurlijk raakte ik de weg weer eens kwijt, dus na een heel flinke wandeling was ik weer terug bij het juiste veldje. Nou mijn 10.000 stappen voor die dag had ik weer gehad.

 

Het is een grote camping, dus als je de mogelijkheid hebt, neem je fietsen mee.

Maar ook al is het fijn een fiets mee, al die fietsen is wel 1 van de dingen die we een beetje irritant vonden op deze camping. Er zijn zoveel fietsers en opletten is er niet altijd bij, met volle vaart sjezen ze je voorbij.

 

Animatie

Er is echt van alles te doen op camping Terspegelt, voor jong en oud. 

Een uitgebreid animatieprogramma, knutselen, timmeren, schuimparty’s, griezeltochten, sprookjestochten, tuben met een band achter een speedboot, tokkelen. Echt van alles.


Camping Terspegelt heeft hier een app voor die je kunt downloaden, hier staan per dag alle activiteiten op. Ook kun je met deze app eten bestellen en ze komen het bezorgen bij je tent of huisje.


faciliteiten

 

Op deze camping heb je 2 grote meren, waar je heerlijk kunt zwemmen, varen met een bootje, waterfietsen en lekker kan zonnen op het strand. Wij hadden goed weer, dus hebben ons hier prima vermaakt.

 

Camping Terspegelt

Het binnenzwembad vonden wij een beetje tegen vallen, klein en een beetje saai. Maar daarentegen hebben ze een overdekt Sterrenstrand en dit is wel heel mooi. Een strandje met laag water en allerlei klimtoestellen, zelfs een terras waar de kinderen onder door kunnen kruipen en via speciale openingen kunnen ze stiekem even kijken of papa en mama op het terras zitten.

Ook is er een bmx pump track,een midgetgolfbaan, een kinderboerderij, een speeltuin, een café, 2 restaurants, een frietzaak en je kunt pizza’s afhalen. Mocht je nog boodschappen nodig hebben, ook dit kan bij de campingwinkel.

 

Er zijn ook meerdere toiletgebouwen, douche gebouwen en plekken waar je de afwas kan doen, en de was kunt doen.

 

Wat vonden wij van  camping Terspegelt?

 

De jongens willen het liefst dit jaar weer terug, ze hebben genoten van het buiten zijn, het zwemmen, de activiteiten en het lekkere weer.

Voordeel ook van een Nederlandse camping is dat bijna alle andere kinderen ook Nederlands spreken, dus het samen spelen is makkeijker.

 

Yara heeft zich ook enorm vermaakt, maar ja geef haar wat zand, een schepje en een beetje water en ze is eigenlijk al tevreden.

 

Wij als ouders vonden het leuk, vooral ook omdat we de kinderen zo zagen genieten. Maar willen komend jaar toch graag weer eens naar het buitenland op vakantie.

 

Maar zoek je een leuke camping dicht bij huis?

Dan is dit zeker een heel leuke camping, genoeg te doen en genoeg te zien. Je zal je zeker niet vervelen hier.

 

En Nederland heeft gelukkig meer leuke campings, bijvoorbeeld vakantiepark de Leistert. 

of camping de Achterste Hoef.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.