Camping Hemels

Gepubliceerd op 28 juli 2021 om 20:07

Afgelopen weekend waren wij op camping Hemels in Volkel, dit is een pop up camping, direct gelegen aan het park BillyBird Hemelrijk.

In een 4 persoons glamping tent beleefden we een heerlijk weekend.

Camping Hemels

Camping Hemels

Dit jaar popte de pop up camping voor het eerst op. Waar andere jaren festivals werden georganiseerd op deze locatie, werd er dit jaar iets anders verzonnen. Een pop up camping.

De camping opende op 9 juli, dus was toen wij er waren pas 2 weken open. De camping ademt een gezellige, Ibiza, festival sfeer.

Bij aankomst wordt je hartelijk ontvangen, we konden direct naar onze tent. Aangezien ze het erg druk hebben, was nog niet alles helemaal klaar. Maar de tent was al netjes, alleen het bijzet tentje en beddengoed moest nog komen.

Op de tent staan 4 en 6 persoon ingerichte glamping tenten, maar je kunt ook komen logeren met je eigen kampeermiddel.

Camping Hemels

Faciliteiten

Op de camping is een ‘badhuis’ hier zijn de wc’s, douches en kun je je afwas doen.

Bij het grote meer, is een beachbar, hier worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, maar kun je ook terecht voor een lekker hapje en drankje. Zo is er elke week een paella avond, een bbq avond, of staat er een foodtruck waar je iets kan bestellen.

Ook het ontbijt is bij te boeken, het ontbijt is simpel, maar lekker. Harde broodjes, croissantjes, zoet en hartig beleg, melk, koffie en sinaasappelsap.

Ook is er op de camping nog een zandbak en springkussen voor de kinderen.

Maar wat het natuurlijk helemaal leuk maakt, je loopt zo het park Hemelrijk in, dit is gratis toegankelijk voor campinggasten.

Hemelrijk

Het park Hemelrijk is een pretpark/speeltuin en zwemparadijs in 1. Er is een groot zwemmeer, met strandje waar je heerlijk kunt zwemmen, waterfietsen of je kunt je uitleven op het grote water/klim parcours.

Rondom het grote zwemmeer, heb je meerdere attracties, glijbanen, een achtbaan, indoorspeeltuin, ballenbak, trampolines, er is echt voor alle leeftijden iets te doen.

Genoeg eet en drink tentjes, nacho’s, frietjes, pizza, ijsjes. Voor iedereen is er wel iets lekkers.

Hemelrijk

Wat vonden wij van ons verblijf?

De kinderen (3,10 & 11 jaar oud) en ook wij als ouders, hebben echt super genoten. Wij waren meteen erg gecharmeerd van het heerlijke relaxte sfeertje, een lekker muziekje, loungebanken en dan uitzicht op het strandje en water, je waant je meteen op vakantie.

Je kan de camping niet vergelijken met een gewone camping, het is nu eenmaal een pop up camping, dus de faciliteiten zijn net wat beperkter.

Maar dat geeft het juist ook wel dat festivalsfeertje.

De mannen en vrouwen van camping Hemels werken ontzettend hard en proberen er echt het allerbeste van te maken. Ze staan ook open voor feedback, ze hopen zo de camping voor volgend jaar alleen nog maar beter te maken.

Er zijn wel een paar puntjes, wat ze misschien voor volgend jaar kunnen veranderen,

  • Zo liggen er op de paden houtsnippers, ziet er leuk uit, maar met kinderwagens erg lastig en voor blote voetjes een beetje gevaarlijk ivm splinters
  • De afwasplaats, is erg krap, dus voor een grote afwas, als je echt zelf wil koken, zou dit ruimer opgezet mogen worden.
  • Blijf je langer dan een weekend, zou ik zeker een grotere koelkast, parasol en een relaxstoel meenemen, je hebt bij de tent alleen een picknicktafel voor buiten.

 

Maar dit zijn kleine puntjes, Over het algemeen echt een super leuke vakantiebestemming en ons zie je volgend jaar waarschijnlijk wel weer terug hier. Wij hebben hier echt alle 5 enorm genoten, dus camping Hemels echt top!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.