Hemelrijk

Gepubliceerd op 20 mei 2022 om 10:15

Wil jij een dagje genieten met de kinderen, maar wil iedereen iets anders? Dan is Hemelrijk misschien wel iets voor jullie. Hier is van alles te doen.

Hemelrijk

Het park Hemelrijk ligt in Volkel en is een pretpark, speeltuin en zwemparadijs in 1. Er is een groot zwemmeer, met strandje waar je heerlijk kunt zwemmen, waterfietsen of je kunt je uitleven op het grote water/klim parcour.

Maar rondom het grote zwemmeer is nog veel meer te doen, zo zijn er meerdere attracties, glijbanen, een achtbaan, indoorspeeltuin, ballenbak, trampolines, er is echt voor alle leeftijden iets te doen.

Zowel de ouderen kinderen, maar ook de kleintjes hebben hier genoeg te beleven.

Voor de ouderen is er bijvoorbeeld het gedeelte ‘Ruig’ Hier zijn hoge glijbanen, bounceballen en klimnetten, maar daarnaast ligt de Oervallei, hier kunnen de kleintjes op zoek naar goud en fossielen.

Naast deze gebieden heb je nog Kinderland, Zeeroversland, Hemelaya en natuurlijk het strandbad.

Vooral met mooi weer, krijg je je dag hier zeker wel vol.

 

Eten en drinken

Door het hele park zijn er allerlei eet en drinktentjes, elk tentje heeft weer net een ander assortiment. Maar frietjes, broodjes ijsjes, pizza’s, nacho’s, gebakjes, donuts het is er allemaal te koop.

Entree

Wil je een dagje naar Hemelrijk, de prijs is afhankelijk van wanneer je wilt gaan en wanneer je een kaartje besteld. Bestel je ruim van te voren dan krijg je vroegboekkorting.

Ook is een abonnement na 2 bezoeken al voordeliger en je krijgt dan ook meteen toegang tot de twee partnerparken. Zwembad het Run en Drakenrijk. Ook krijg je korting op andere parken.

Dus het slimste is om op hun website te kijken voor de prijzen. Hier vind je de website van Hemelrijk.

 

Wat vonden wij van Billybird park Hemelrijk?

Wij vinden het er top, vooral omdat het echt voor alle leeftijden leuk is. Zowel voor de jongste van 3, maar ook voor de oudste van 12 is er dus genoeg te doen. Vooral met mooi weer is het echt genieten. Veel is buiten te doen en je kunt ook nog eens zwemmen, waterfietsen of op het waterparcour gaan. Mocht het nu toch ineens gaan regenen, dan is er ook nog een binnenspeeltuin. Ook is er overal wel iets lekkers te eten en te drinken en er zijn genoeg zitplaatsen.

Verwacht geen attracties zoals in de Efteling, maar toch is een ritje in de achtbaan zeker wel leuk.

Het is een heerlijk dagje uit, zeker met mooi weer.

Woon je verder weg, in de zomer is er ook een leuke pop up camping, direct naast het park. Camping Hemels.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.