De expeditie van familie Vos

Gepubliceerd op 11 februari 2021 om 07:00

Aangezien de bioscopen al zolang gesloten zijn, is er besloten om de film: De expeditie van familie Vos niet in de bioscoop te laten draaien, maar zal de film vanaf vandaag te zien zijn via video on demand.

Dus lekker vanaf de bank, met een lekkere kop warme chocomelk, genieten van de heerlijke winter familiefilm, die zich afspeelt in de Efteling.

De expeditie van familie Vos

Elk jaar gaat de familie Vos met zijn allen een weekendje op vakantie, helaas zal dit jaar de eerste keer zijn zonder opa Vos, die afgelopen jaar is overleden.

Opa Vos was werkzaam in de Efteling en elk jaar als ze een weekendje op vakantie gingen, zetten hij een puzzeltocht vol raadsels uit.

Aangekomen op de vakantiebestemming 'Bosrijk'

, merkt de 11 jarige Teun dat hun opa, ook dit jaar nog een puzzeltocht heeft uitgezet.

Hoewel de meeste volwassenen hem niet geloven en denken dat hij zich dingen in zijn hoofd haalt, gelooft zijn tante Ada hem wel. Samen gaan ze op expeditie in de Efteling, op zoek naar antwoorden en naar wat opa heeft verstopt.

Maar blijkbaar zijn ze niet de enige die op zoek zijn, gaat het ze lukken om te vinden waar ze naar op zoek zijn, voordat een ander dat doet?

Een echte familie film

Wij hebben de film al mogen zien en vonden het allemaal een erg leuke film.

De film speelt zich af in de Efteling en Bosrijk midden in de winter, alleen dat al brengt gezelligheid.

Verder is het erg grappig om te zien dat er in elk gezin, in elke familie wel iets is…Dat het heel gezellig is samen op vakantie, maar dat het ook wel irritatie kan veroorzaken, dat gezinnen heel verschillend kunnen zijn.

Je wordt echt meegenomen in het avontuur van Teun en tante Ada, je wilt zelf ook heel graag ontdekken wat er aan de hand is, gaat het ze lukken om het gene wat ze zoeken te vinden.

Zowel voor de kinderen als de ouders een erg leuke film om samen te kijken.

Dus maak er een gezellig filmavond en kijk samen De expeditie van familie Vos, voor je het weet kunnen we zelf weer heerlijk naar de  Efteling, of een weekendje weg naar Bosrijk. Zo is het toch net of je er een beetje bent.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.