10 dingen die je nog niet wist van mij!

Gepubliceerd op 22 april 2020 om 14:24

Nou aangezien ik bijna aan de 1000 volgers zit op instragram, dacht ik, laat ik eens een blog schrijven over wie ik ben.

 

Een paar dingen om mij beter te leren kennen, die je waarschijnlijk nog niet wist.

 

Sommige dingen zijn misschien ook wel te gênant en hadden beter geheim kunnen blijven,maar ach alles voor de volgers hè 🤪

 

Hier een top 10,

dingen die je nog niet wist van mij:1. Ik dol ben op allerlei verschillende series, van Blacklist, Casa de papel,Greys anatomy en zelfs GTST kijk ik elke avond trouw.. Ludo is natuurlijk mijn favoriet. (Vroeger wilde ik zelfs actrice worden en droomde over een rolletje in GTST)

 

2. Ik al vanaf mijn 19e bij Giedo, mijn man ben, getrouwd op mijn 22e en toen net zwanger was van Jordy.

 

3. Ik helemaal gek ben van Disney, ik eigenlijk thuis het grootste kind ben. De kinderen en manlief dus eigenlijk weinig keus hebben dan dol te zijn op Disney. Gelukkig roept Yara al heel de dag ‘Anna Anna, dus een goed excuus om weer naar Disneyland te gaan, want ja elk klein (of groot) meisje moet natuurlijk naar de prinsessen toe.

 

4. Mijn lievelingsseizoen de lente is, precies de temperatuur dat je een lekker luchtig T-shirtje aan kan, rok aan...perfect. Drankje in de hand en genieten van het zonnetje. Vogeltjes die fluiten, daar word ik nou echt gelukkig van.

 

5. Ik mijn 2 beste vriendinnetjes ken vanaf dat ik 13 jaar ben, we nu dus al meer dan 20 jaar bevriend zijn en ook al zien we elkaar helemaal niet zo vaak, ik ben dol op ze.

 

6. Jordy en Lars als ze een meisje waren geweest, Dana hadden geheten. Bij Yara hebben we ook nog getwijfeld over die naam, maar vonden nu de naam Yara toch mooier.

 

7. Ik na de basisschool naar de Havo ging, hier niet heel erg mijn best deed, dus vaak de klas uit werd gezet, zelfs geschorst en toen na 3 HAVO maar naar de MBO ben gegaan. Achteraf natuurlijk stom, maar ja als je puber bent doe je soms stomme dingen. En nu werk ik met veel plezier in de gehandicaptenzorg dus is het ook helemaal goed zo.

 

8. Ik thuis altijd op slippers loop, ik word ook echt helemaal gek als ik mijn slippers kwijt ben (wat vrij vaak gebeurd, wat ik ben een grote sloddervos en super chaotisch) Ik dan iedereen mee laat zoeken, want ik heb geen rust voordat ik mijn slippers weer heb..

 

9. Ik er niet tegen kan als mensen smakken met eten, ik kan er gewoon boos om worden. Vind het vreselijk irritant.

 

10. Ik bang ben voor kippen en eigenlijk alle vogels die te dichtbij komen. Ben ooit aangevallen door een kauw, hij vloog me recht in mijn nek. Sindsdien moet ik niks hebben van alles wat flappert.Nou dit zijn 10 dingen die je waarschijnlijk nog niet wist van mij. 

 

Heb jij gênante dingen die bijna niemand van jou weet? Vertel  ze gerust aan mij hoor, ik vertel niks verder...


Reactie plaatsen

Reacties

Pap
4 jaar geleden

Nou Esther, ik wist ze allemaal behalve die fiksatie voor slippers. Hahahah

Mama’s dagje uit
4 jaar geleden

Haha, ja ging er wel vanuit dat jij het meeste zou weten ☺️

Fera
4 jaar geleden

Ik bewonder je openhartigheid en merk dat je een heel duidelijk zelfbeeld hebt.
Uh, misschien toch een vaste plek zoeken voor je slippers? 😉

Mama’s dagje uit
4 jaar geleden

Ja ik weet het, erg irritant 😅 maar gelukkig kunnen jordy en Lars ook goed zoeken,.